Sarajevska pivara d.d. prošle godine na tržište Bosne i Hercegovine plasirala je prirodnu izvorsku vodu Lejla čije je pojavljivanje na tržištu pratilo zaštitno lice koje se veže isključivo uz hitove, Hari Mata Hari.

Osim učešća poznate muzičke zvijezde u promovisanju, Lejla popularnost duguje činjenici da se radi o domaćoj izvorskoj vodi koja se crpi iz potpuno zaštićenih podzemnih ležišta vode sa 300 m dubine, i koja posjeduje vrhunska svojstva zbog kojih je izuzetno pogodna za piće.

Jedan od najpopularnijih bh. pjevača i kantautora, Hari Varešanović, istakao je da mu je bilo iznimno zadovoljstvo jer je ostvario saradnju sa Sarajevskom pivarom, a posebno jer se Lejla voda ljubavi pokazala kao domaći proizvod kojeg su konzumenti odlično prihvatili. „Prošla godina je sasvim sigurno protekla u znaku prirodne vode Lejla, koja na svojstven način stavlja u prvi plan ljubav, bez obzira da li se radi o ljubavi prema voljenoj osobi, prema porodici, prema domovini, prijateljima… Stoga na neki način koncertom koji ćemo održati 6. aprila želimo obilježiti godišnjicu nastanka Lejle i fanovima uzvratiti ljubav i ujedno im se zahvaliti za iskazano povjerenje.“

Obzirom da se radi o umjetniku koji je objavio i izveo neke od najljepših balada, održao hiljade koncerata i prodao milione nosača zvuka, i koji je upravo sa pjesmom „Lejla“, 2006. godine, na Eurosongu u Atini, osvojio 3. mjesto i ostvario najbolji plasman u historiji nastupa naše zemlje na ovom prestižnom muzičkom takmičenju, sigurno je da će godišnjica Vode ljubavi proći u izvrsnoj atmosferi.

Ulaznice za koncert „Srce puno ljubavi“, koji će 6. aprila biti održan u sarajevskom klubu Cinemas Sloga ne nalaze se u prodaji. Svi koji žele doći na koncert mogu to učiniti isključivo uz personalizirane pozivnice.